Tarvitsetko liike- tai varastotilaa? – Peimetin uudessa kiinteistössä on vielä tilaa

Havainnekuva pian valmistuvasta hallista. Rakennuksen päätyyn tulee lasinen kulma, jolla haetaan koko kiinteistölle liiketilan ulkonäköä ja näkyvyyttä kohteelle.

Tarvitsetko liike- ja varastotilaa tai vaikka verstaan harrastuksiasi varten? Peimet Oy:n rakenteilla olevassa hallikiinteistössä on vielä tilaa.

Räimäentien varteen valtatien 12 välittömään läheisyyteen Sastamalassa on valmistumassa loppuvuoden kuluessa 740 neliömetrin kokoinen kiinteistö, joka käsittää seitsemän halliosaketta.

”Yhden osakkeen koko on hieman alle 100 neliötä, mutta tarpeen tullen niitä voi yhdistellä. Lisäksi jokaiseen tilaan tehdään toimisto sosiaalitiloineen ja minikeittiöineen. Rakennuksen päätyyn tulee lasinen kulma, jolla haetaan koko kiinteistölle liiketilan ulkonäköä ja näkyvyyttä kohteelle”, toteaa Peimet Oy:n aluepäällikkö Madis Arikainen.

Halliosakkeisiin tulee kaksi sisäänkäyntiä: nosto-ovissa on käyntiovi, lisäksi tilaan pääsee toimiston puolelta pikkuovesta. Nosto-oven korkeus on 4,6 metriä ja leveys 4 metriä eli sisään mahtuu isompikin vehje.

”Jokaiseen osakkeeseen tulee öljynerotuskaivo, jos on tarve vaikka pestä jotain”, Arikainen listaa.

Toimiston puoleisella seinällä puolestaan on paljon ikkunoita, joista sisään tulvii mukavasti auringonvaloa.

Havainnekuva hallista. Kiinteistössä on seitsemän halliosaketta. Se lämpiää maalämmöllä, ja piha tullaan asvaltoimaan viimeistään ensi keväänä.

Aluepäällikkö kertoo saaneensa idean hallikiinteistön rakentamisesta Peimetin muualla toteuttamista vastaavista hankkeista.

”Olemme rakentaneet asiakkaille halliosakkeita esimerkiksi Tampereella, Porissa ja Helsingissä. Niiden saama suosio sai pohtimaan, toimisiko vastaava konsepti myös Sastamalassa.”

Ainakin nyt näyttää hyvältä. Ilman sen kummempaa ennakkomarkkinointia jo kaksi osaketta on myyty.

Arikaisen mukaan hallitilaa on kaupungissa tarjolla jonkin verran, mutta sellaisen ylläpito yksin on kallista.

”Tällainen isompi kokonaisuus tarjoaa hyvän synergiaedun.”

Kiinteistö lämpenee maalämmöllä ja jokaisella osakkeella on oma mittarikeskuksensa. Hallin on tarkoitus valmistua marraskuun loppuun mennessä. Pohjatyöt olivat valmiit syyskuun puolivälissä, rungon pystytys tapahtuu syyskuun lopussa. Piha tullaan asvaltoimaan viimeistään ensi keväänä, säistä riippuen.

Havainnekuva halliosakkeen sisältä.

Peimet Oy:n Madis Arikainen korostaa, että ostamisen lisäksi myös hallitilan vuokraaminen on täysin mahdollista. Ostohinta on 125 000 euroa ja vuokra 8 euroa per neliömetri.

Mies huomauttaa osakkeen ostamisen hallikiinteistöstä olevan erinomainen vaihtoehto myös sijoittajalle.

”Halliosakkeella on huomattavasti parempi tuotto verrattuna esimerkiksi kerrostalo-osakkeeseen, kun ei ole yhtiövastiketta. Lisäksi halli on uusi, joten edessä ei ole pitkään aikaan minkäänlaisia korjaustarpeita.”

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä Peimet Oy / Madis Arikainen p. 040 707 3300 tai info@peimet.fi