Leader Joutsenten reitti kysyy: Kuinka Sinä sijoittaisit miljoona euroa paikalliseen kehittämiseen?

Kuinka Sinä sijoittaisit miljoona euroa paikalliseen kehittämiseen?

Vastauksellasi voit vaikuttaa alueesi hankkeisiin ja niiden tavoitteisiin kaudella 2023–27.

Leader Joutsenten reitin uudessa paikallisessa kehittämisstrategiassa vuosille 2023–27 on neljä painopistettä: 1) Lasten ja nuorten hyvinvointi, 2) Uusien työpaikkojen luominen, 3) Biotalous ja 4) Kylä- ja korttelitoiminta. Kunkin painopisteen alla on neljä toimenpidettä.

Kuinka Sinä jakaisit miljoona euroa 16 toimenpiteen kesken? Pidä huoli, ettet ylitä budjettia! Vastaustesi yhteenlasketun summan tulee olla miljoona euroa, joka on Joutsenten reitti -kehittämisyhdistyksen hankerahoituksen vuosibudjetti.

”Vastauksesi auttaa priorisoimaan uuden kehittämisstrategiamme tavoitteita kaudella 2023–27”, taustoittaa Joutsenten reitin toiminnanjohtaja Petri Rinne.

Vastaamaan pääset täällä.