Huittisten museolla tapahtuu – Käsityöläistori oheisohjelmineen täyttää pihapiirin perjantaina

Käsityöläistori oheisohjelmineen kutsuu Huittisten museolle perjantaina. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin museon pihamaalla vuonna 2019. Kuva: Huittisten museo.

Huittisten museolla on tällä viikolla todellinen tapahtumaperjantai. Käsityöläistori täyttää pihapiirin 8.7. kello 15 alkaen, minkä lisäksi luvassa on ohjelmaa yhdessä Huittisten kaupungin ja Huittisten Kotiseutuyhdistys ry:n kanssa. Ohjelmat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Käsityöyrittäjien joukossa ovat muun muassa paikalliset keraamikot Sirpa Luukkonen ja Anu Isokallio. Ensimmäistä kertaa mukana on myös lähiruokaa, kuten punkalaitumelaisia hapanjuurileipiä sekä kutunjuustoja.

Iltapäivän ohjelmatarjonnasta vastaavat Teatteri Hirvenpää ja Huittisten musiikkiopiston oppilaat. Luvassa on muun muassa huilu- ja trumpettimusiikkia sekä lyhyt teatteriesitys.

Museo on tapahtumapäivänä poikkeuksellisesti auki iltaseitsemään asti. Perusnäyttelyiden lisäksi nähtävillä on tämän vuoden vaihtuva näyttely Monen toimen mies – Oskar Kivi sekä keväällä avattu näyttely HugoITE, joka esittelee huittislaisen Hugo Kivisen (1904–1975) sympaattisia ja humoristisia puuveistoksia.

Tapahtuman aikana museon sisäänpääsy toimii periaatteella ”maksa, mitä haluat”. Voit itse päättää, mitä haluat museokäynnistäsi maksaa – oletko ilmaiskävijä, onko normaali pääsymaksu sopiva vai haluatko kenties maksaa hieman enemmän?

Kävijöitä pyydetään ilmoittamaan haluamansa summa museon lipunmyynnissä.

Jätä kommentti