”Meille on helppo tulla!” – ABC Huittinen tarjoaa mutkattoman vaihtoehdon juhlaa tai kokousta järjestävälle

Reilun kokoinen Isohullu sijaitsee omassa rauhassaan, suljettujen ovien takana ravintolasalin perällä. Tilaa on yli viidellekymmenelle hengelle.

ABC:lle on helppo tulla, sen tietävät jo kaikki. Mutta tiesitkö, että Huittisten ABC:lla on helppo järjestää sukukokous tai vaikka rippijuhlat? Liikennemyymälän uudistuksen yhteydessä 1,5 vuotta sitten kiinteistöön rakentui kaksi erikokoista vuokrattavaa kokous- ja juhlatilaa, joiden nimet kunnioittavat huittislaista hulluutta.

”Isohullu ja Pikkuhullu”, esittelee liikennemyymäläpäällikkö Janina Sundell.

Isohullussa voi järjestää reilun 50 hengen tilaisuuden, Pikkuhullu palvelee hyvin maksimissaan 8 hengen ryhmiä. Kummassakin tilassa on ajanmukainen av-laitteisto uusine videotykkeineen.

Kompaktin kokoinen Pikkuhullu rakennettiin ammattikuljettajien taukotilan paikalle.

”Rekkamiehet toki pääsevät edelleen veloituksetta peseytymään. Omalle taukotilalle ei sen sijaan koettu enää tarvetta. Nyt kompaktissa tilassa voi pitää vaikka työhaastattelun”, liikennemyymäläpäällikkö visioi.

Isohullu syntyi tarpeesta

Omassa rauhassaan ravintolasalin perällä sijaitseva Isohullu syntyi tarpeesta, sillä Huittisista puuttuivat kokonaan sopivan kokoiset, muutaman kymmenen hengen kokoontumistilat.

Isohullussa on panostettu vieraiden viihtyvyyteen. Tilan korkeista ikkunoista avautuu satakuntalainen maalaismaisema, lattiaa peittää uusi pehmeä matto. Maton ja seinille asennettujen akustiikkalevyjen ansiosta äänimaailma on varsin miellyttävä. Lisäksi kaikki kalusteet ovat uusia.

Juhlia suunnitteleva ilahtuu varmasti, kun Sundell kertoo että pöytiin on mahdollista saada valkoiset liinat.

”Asiakas pääsee vaikuttamaan myös pöytien järjestykseen. Niistä voidaan tehdä pienempiä ryhmiä tai pari pidempää, tai kääntää pöydät vaikka vinottain.”

Isohullun seinällä on akustiikkalevyin toteutettu pulmatehtävä, jonka aihe sopii maaseutu- ja sikapitäjään.

Asiakas pääsee luonnollisesti vaikuttamaan tilaisuutensa tarjoiluun. Valmiita vaihtoehtoja on kahvikokouspaketista koko päivän pakettiin, joka sisältää myös lounaan ja sen päälle päiväkahvit makean kastettavan kanssa. Kokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

”Ruokaa ei tarvitse noutaa linjastosta ravintolan puolelta muiden asiakkaiden joukosta, vaan se katetaan tähän samaan tilaan”, Sundell esittelee.

Liikennemyymäläpäällikön mukaan Huittisten ABC:n juhla- ja kokoustiloissa korostuu ennen kaikkea vaivattomuus. Sijainti on keskeinen, parkkipaikka iso ja ilmainen. Lisäksi wc-tilat ovat Isohullun ja Pikkuhullun välittömässä läheisyydessä.

Uudet tilat valmistuivat juuri koronapandemian ja kokoontumisrajoitusten aikaan. Joitain syntymäpäiviä ja muistotilaisuuksia Isohullussa on ehditty pitää, mutta nyt Janina Sundell toivoo tiloille ahkeraa käyttöä.

”Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukalle sopiva tilaisuus!”

Hyville tyypeille töitä tarjolla 

Huittisten ABC:lla on takanaan vilkas kesä. Koronapandemia vähensi asiakasmääriä, mutta tänä vuonna päästiin jo lähelle normaalia sesonkia, jollainen liikennemyymälässä koettiin viimeksi vuonna 2019. Asiakkaita ovat palvelleet 28 yksikön vakituista työntekijää sekä 15 kesätyöntekijää, joita liikennemyymäläpäällikkö Janina Sundell kiittelee vuolaasti.

”Täällä näkee upeita kasvutarinoita. Nuoret tulevat hiukan kokemattomina ja arkoina ehkä ensimmäiseen työpaikkaansa, mutta kesän aikana heistä kasvaa taitavia asiakaspalvelijoita.”

Osa nuorista jatkaa töitä ABC:lla vielä syksyllä opintojensa ohessa. Opiskelijoiden vuoksi henkilökunnassa on jonkin verran vaihtuvuutta, ja tuorein rekry liikenneasemalle toteutettiin juuri hiljattain. Mikäli työ ABC-asemalla kiinnostaa, kannustaa Sundell ottamaan rohkeasti yhteyttä, vaikkei virallista hakua olisikaan juuri sillä hetkellä käynnissä.

”Hyvät tyypit otetaan aina ilolla vastaan! Etenkin ammattitaitoisista kokeista on pulaa, ja mielellämme koulutamme sopivan henkilön esimerkiksi oppisopimuksella.”

Liikennemyymäläpäällikkö Janina Sundell toivoo, että ABC Huittisten juhla- ja kokoustilat löydettäisiin. ”Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva tilaisuus”, hän kannustaa.

Sähköä kohta uusista latauspisteistä

ABC Huittinen tarjoaa kattavat palvelut paitsi autoilijoille myös heidän ajoneuvoilleen. Uusittu mittarikenttä mahdollistaa useamman polttoainelaadun tankkaamisen. Työkoneille valikoimiin on tuotu moottoripolttoöljy, joka sopii myös lämmitykseen.

Uusiutuva Nero Diesel puolestaan on erinomainen ratkaisu ilmanlaadun parantamiseen ja oman henkilökohtaisen hiilijalanjäljen pienentämiseen. Se vähentää olennaisesti hiilidioksidipäästöjä, siinä on esimerkiksi erinomaiset kylmäominaisuudet ja paremmat palamisominaisuudet kuin perinteisessä fossiilisessa dieselissä.

Liikennemyymäläpäällikkö kertoo, että vielä syksyn aikana pihaan on tulossa sähköautoille ABC-latausasema. Asemalle tulee peruslatauksen lisäksi suurteholatauspisteitä. Useammalle latauspisteelle on varattu alkuun yli 400kw jaettavaksi. Maksaminen tapahtuu kätevästi ABC-mobiililla.

Lisäksi Huittisten liikenneasema on niin sanottu matkaparkkiasema, joka toivottaa tervetulleiksi matkailuajoneuvoilla liikkuvat. Matkaparkissa on yöpymismahdollisuus, lisäksi ABC:lla voi tyhjentää septitankkinsa.

Jätä kommentti