FinnPelti vastaa rakentajan tarpeisiin – Ammattitaidolla ja asiantuntemuksella: kaikki mitä katolla tarvitset ja paljon enemmän

FinnPeltissä asiakkaita palvelevat muun muassa Satu Kunnari ja Tero Niemi.

Voiko teiltä ostaa suoraan kattopellit ja vesikourut? Entä saako teiltä vain muutaman neliön verran peltiä vai pitääkö mennä rautakauppaan? Millainen kattoprofiili olisi paras juuri minun tarpeisiini?

Edellä vain muutamia asioita, joiden merkeissä asiakkaat ovat viime aikoina lähestyneet sastamalalaisen FinnPelti Oy:n asiakaspalvelusta vastaavaa Satu Kunnaria ja myyjä Tero Niemeä.

Moni alkaa syksyn lähestyessä miettiä kiinteistönsä kunnossapitoon liittyviä asioita, Kunnari tuumaa.

”Vielä ehtii ennen syksyn sateita uusia kodin tai kesämökin pellitykset, lumiesteet tai hoitaa sadevesikourut kuntoon”, Niemi komppaa.

Vaikka FinnPelti paikkakunnalla ja lähiseudulla tunnetaan, silti moni yllättyy, kun kuulee, miten nopeasti materiaalia on saatavilla.

”Koska kaikki tuotanto on omissa käsissämme, pystymme toimimaan joustavasti ja ketterästi”, Kunnari sanoo.

Esimerkiksi omakotitalon kattomateriaalit haluttuihin pituusmittoihin tehdään asiakkaalle tarvittaessa parissa päivässä.

Täyden palvelun talo

FinnPelti on täyden palvelun talo kaikkeen katolle rakennettavaan.

”Kattopeltien lisäksi saat meiltä läpiviennit, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja näyttävät julkisivukasetit sekä kaikki tarvittavat rakennuslistat ja tarvikkeet”, Tero Niemi sanoo.

Yrityksen hallituksen puheenjohtaja Seppo Karimäellä on vuosikymmenten kokemus niin peltisepän työstä kuin kattojen asentamisestakin.

Karimäen mukaan FinnPeltin vahvuutena on monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi laaja yhteistyöverkosto. Yksityisten kotitalouksien lisäksi FinnPeltillä on paljon yritysasiakkaita.

”Luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme saa katon avaimet käteen -periaatteella. Siksi meidän on ollut järkevää luopua asennuksista ja keskittyä tuotantoon ja suunnitteluun”, Karimäki tuumaa.

Jos aikaa ja intoa riittää, paljon voi myös tehdä itse. FinnPeltin väki neuvoo asennustöissä ja mittaamiseenkin saa hyvät ohjeet.

Ammattitaidosta, laadusta ja onnistuneesta toimintatavasta kertovat tietysti tyytyväiset asiakkaat. Viimeisen seitsemän vuoden aikana on kattopeltiä valmistunut vuosittain yli tuhannen katon tarpeisiin (omakotitalot, varastot, hallit yms).

”Vakiasiakkaitakin on iloksemme useita. Ensin on uusittu katto, sitten tehty ikkunaremonttia ja vaihdettu ikkunapellit. Seuraavaksi on haluttu ehostaa kodin sisätiloja ja laitettu uusiksi uunineduspellit ja kylpyhuoneen kynnykset.”

FinnPeltissä katsotaan eteenpäin haastavista ajoista huolimatta. Kuvan ”rälläköinti” liittyy uuden varastokatoksen rakentamiseen.

Rohkeasti eteenpäin

Koronaviruspandemia ja Ukrainan sota ovat heijastuneet elämänmenoon Sastamalassakin. Kustannustason nousun vuoksi moni potentiaalinen asiakas on empinyt rakennusprojektinsa aloittamista.

Satu Kunnarin mukaan yrityksessä on haluttu ajan haasteista huolimatta katsoa rohkeasti eteenpäin: ”Olemme investoineet uuteen tuotantohalliin ja aurinkoenergiaan. Parhaillaan rakennamme uutta varastotilaa.”

FinnPeltissä teräs taipuu ja lastu lentää, monipuolisuus on valtti. Alihankintana tehdään koneistusta, laserleikkaus- ja jauhemaalaustöitä, särmäystä, hitsausta ja kokoonpanoa.

”Sarjakoot toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan – yksittäisistä protokappaleista tuhansien kappaleiden sarjoihin.”

Ammattilaisia metallialalla kaivataan, ja sellainen toivotetaan tervetulleeksi myös FinnPeltin ahkeraan, osaavaan ja rentoon työporukkaan.

”Ohjelmointitaitoiselle koneistajalle löytyy aina töitä”, Kunnari vinkkaa.

FinnPelti Oy:

  • Sastamalassa (Heinoontie 7) sijaitseva metallialan perheyritys vuodesta 1992.
  • Perinteisten peltisepäntuotteiden lisäksi kattoprofiilit, muun muassa tiilikuviokate ja lukkosaumakate, omilla linjastoilla valmistettuna.
  • Toimittaa rautaisella ammattitaidolla myös kattojen lisävarusteet, sadevesijärjestelmät, peltilistat ja piipun pellitykset, sadehatut sekä seinä-, lape- ja turvatikkaat, kattosillat ja lumiesteet.
  • Valmiiden kokonaisuuksien asennus yhteistyökumppaneiden kautta.
  • Metallin alihankintaa: muun muassa laserleikkaus, särmäys, vesileikkaus, koneistus, pintakäsittely (jauhemaalaus) ja kokoonpano.
  •  finnpelti.fi
  •  Tero Niemi 050 373 3104 (myynti- ja asiakaspalvelu), Satu Kunnari (myynti-, asiakaspalvelu ja markkinointi) 050 373 3113 sekä Anna Jalonen (asiakaspalvelu) 050 373 3101
FinnPeltin valikoimassa on useita erilaisia kattoprofiileja.
FinnPeltissä tehdään myös monenlaisia metallitöitä.

Jätä kommentti