Silmäasemalta monipuoliset näkemisen ja silmäterveyden palvelut Huittisissa, Kokemäellä ja Vammalassa

Silmäasema Huittisten tiimistä (vasemmalta) Annukka Ylikännö, Anne Systä, Kati Veijanen ja Riina Rantala toivottavat niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi myymälään kaikissa näkemisen ja silmäterveyden asioissa.

Kotimainen näkemisen asiantuntija Silmäasema laajensi kesällä toimintaansa Huittisissa, Kokemäellä ja Vammalassa. Silmäaseman myymälät kaikilla kolmella paikkakunnalla tarjoavat kattavan tuote- ja palveluvalikoiman sekä korkealaatuiset näkemisen ja silmäterveyden palvelut helposti saman katon alta.

Silmäaseman myymälöissä on tarjolla koko näkemisen elinkaaren kattavat palvelut näkemiseen ja silmien terveyteen: silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit, optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelut sekä laajat silmätutkimuspalvelut ja silmäleikkaukset. Paikan päältä myymälöistä saa maksuttomasti optikon leikkauskartoituskäynnin, jonka perusteella asiakkaalle voidaan varata aika silmälääkärin esitutkimukseen. Itse operaatiot – kuten laser-, kaihi- ja linssileikkaukset – tehdään päiväkirurgisesti Silmäaseman lähimmissä silmäsairaaloissa: Porissa, Turussa, Tampereella ja Helsingissä.

Asiakkaita palvelevat pitkän kokemuksen omaavat silmäasiantuntijat – myymäläpäällikkö Minna Kuulan ja muun Silmäasemalta tutun henkilökunnan lisäksi myös Näkökeskuksen yrityskaupassa Silmäasema-ketjun palvelukseen siirtyneet ammattilaiset: Huittisissa optiset myyjät Anne Systä ja Annukka Ylikännö sekä optikko Riina Rantala, Kokemäellä puolestaan optikko Sanna Kupi.

Valtakunnallisena ketjuna Silmäasema tarjoaa myös hyvät, vaihtuvat tarjouskampanjat. S-ryhmän asiakasomistajat saavat S-bonusta myymälöissä optikon palveluista ja tuoteostoista sekä uutuutena nyt myös silmäleikkauksista.

Tervetuloa palveltavaksi!

Silmäasema Huittinen: Särmänkatu 2, puh. 020 7608727
Silmäasema Kokemäki, Tulkkilantie 23, puh 020 7608699
Silmäasema Vammala, Puistokatu 18, puh. 020 7608877

Jätä kommentti