Tonttupolku, myyjäiset ja joululauluja – Pirunvuorella tunnelmallinen tapahtuma

Pirunvuorella sijaitseva Kivilinna on tapahtuman aikaan avoinna. Kuva: Miia Koskenheimo.

Sastamalan kulttuuripalvelut järjestää yhteistyössä Peikkovuoren kanssa tunnelmallisen tapahtuman Joulutunnelmaa Pirunvuorella ensimmäisenä adventtisunnuntaina 27.11. klo 13–18. Tapahtuma järjestetään nyt kolmannen kerran ja se on saavuttanut joka vuosi positiivisen vastaanoton ja kerännyt hyvin kävijöitä.

Pirunvuorella sijaitsevassa Peikkovuoressa Metsäkahvila palvelee koko tapahtuman ajan, kahvilasta voit ostaa glögiä, jouluisia herkkuja ja grillimakkaraa. Lapsille on tarjolla ihastuttava Tonttupolku tehtävärastein ja Kannosta löytyy joulumyyjäiset. Tanja Kallio esittää joululauluja kello 14-17. Kävijöiden kannattaa varata hieman käteistä mukaan, korttimaksu on myös mahdollista.

Pirunvuoren Kivilinna on avoinna ja siellä järjestetään lyhyitä opastuksia non-stoppina koko tapahtuman ajan. Kivilinna on ollut viime vuosina avoinna yleisölle vain kesä- ja elokuun viikonloput sekä heinäkuun ajan ja tietysti opastuksien ajan. Se avataan talvella nyt poikkeuksellisesti yhden päivän ajaksi.

Tapahtuman aikana reitti Ellivuoresta Kivilinnalle valaistaan tunnelmallisesti lyhdyin ja ulkotulin. Tapahtumajärjestäjät suosittelevat kävijöitä ottamaan mukaan oman taskulampun tai lyhdyn turvaksi reitille.