Pirjo Raunio kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi ja piirihallituksen jäseneksi

Ihmisten auttavaisuus on herkistänyt Sydämellä Sastamalasta -keräyksen organisoineen Pirjo Raunion. Kuva: Facebook / Sydämellä Sastamalasta.

Kristillisdemokraattien Pirkanmaan piirihallitus on nimennyt sastamalalaisen Pirjo Raunion eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Kiikassa asuva Pirjo Raunio on Saatamalan kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Lisäksi hän toimii Pirkanmaan hyvinvointialueen varavaltuutettuna ja vähän palveluita käyttävien valiokunnan jäsenenä. Sastamalassa hänet tunnetaan myös ukrainalaisten hyväksi toimivan Sydämellä Sastamalasta -keräyksen koordinaattorina.

Piirin syyskokouksessa Lempäälässä 19. marraskuuta Raunio valittiin myös piirihallituksen jäseneksi.

Pirjo Raunion lisäksi seitsemän sastamalalaista on tähän mennessä ilmoittanut eduskuntavaaliehdokkuudestaan. He ovat keskustalaiset Pertti Hakanen ja Aleksi Sandroos, sosialidemokraattien Jenni Jokinen, perussuomalaisten Miko Bergbom, kokoomuksen Arto Satonen, vasemmiston Leena Saarela sekä ruotsalaisen kansanpuolueen Wilhelm von Nandelstadh.

Jätä kommentti