Ikkunaremontin voi tehdä talvellakin – Lännen Laatuikkunan valtteina helppous, ripeys ja luotettavuus

Kati ja Tommy Kujanpää luottavat Pihla-ikkunoiden laatuun sekä ammattitaitoisiin asentajiin. Pisteenä i:n päälle on asiantunteva suunnittelutyö.

Näinä energiakriisin aikoina ja ensimmäisten talvipakkasten aikaan moni ikkunaremontin tehnyt huokaisee helpotuksesta. Nykyaikaiset ikkunalasimateriaalit takaavat sen, että lämpö pysyy kiinteistön sisällä.

”Vanhat ikkunat ja ovet ovat usein merkittäviä lämmönhukan aiheuttajia”, tietää Lännen Laatuikkunan yrittäjä Tommy Kujanpää.

Kujanpään mukaan ikkunaremontin tarpeellisuuden määrittää rakennuksen ikä. Pienemmistä sähkölaskuista haaveilevien on hyvä tietää, että lämpöä takaisin päin heijastavaa selektiivilasia ei avattavissa ikkunoissa vielä 1970-1990-luvuilla juuri käytetty.

Energian säästöä ajatellen hankaluuksia voi syntyä, kun kiinteistön patterit on uusittu mutta ikkunat odottavat vielä vuoroaan.

”Usein patterit asennetaan ikkunoiden alle. Jos ikkunasta vetää, patterin termostaatti reagoi siihen, ja sähköä kuluu enemmän.”

Kujanpään mukaan tällaisessa tilanteessa kannattaa pitää verhot kiinni, tiiviit rullaverhot tai kaihtimet toimivat parhaiten.

”Mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun ikkunanpesu tuntuu hankalalta, on syytä miettiä niiden uusimista”, hän naurahtaa.

Ripeästi ja ammattitaidolla

Ikkunaremonteissa suurin kysyntä ulottuu keväästä loppukesään. Miehensä Tommyn kanssa Lännen Laatuikkunan pyöriä pyörittävä Kati Kujanpää sanoo ihmisillä olevan ikkuna-asennusten ajankohdasta usein hieman vääriä mielikuvia. Asennuksia tehdään nimittäin talvellakin. Uusi ikkuna saadaan vanhan tilalle muutamassa minuutissa.

”Hankinnan tekeminen vilkkaimman sesongin ulkopuolella näkyy hinnassa, eli remontin voi silloin saada edukkaammin”, Kati vinkkaa.

Lännen Laatuikkunan valtteja ovat helppous, laatu ja luotettavuus. Asiakkaan ei tarvitse itse häärätä mittanauhan kanssa, vaan asiantuntevat myyjät sekä suunnittelupalvelu auttavat varmistamaan oikeat askelmerkit. Kartoituskäynnillä selvitetään kiinteistöön parhaiten sopivat ikkunamallit.

”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ammattitaitoiset ja mukavat asentajamme takaavat onnistuneen lopputuloksen.”

Ikkunoiden uusiminen on Kujanpäiden mukaan asiakkaalle iso juttu ja useimmat haluavatkin olla paikalla, kun se tapahtuu.

”Ilman huippuasentajia tämä homma ei toimisi. Paitsi työn laatuun ja ripeyteen, voivat asiakkaamme luottaa myös siihen, että vierailustamme jää hyvä mieli”, Kati lisää.

”Ja työn jäljen pitää olla sellaista, minkä kelpuuttaisi itsekin. Hinnasta voidaan aina tinkiä, mutta laadusta ei.”

Kotimaista laatua

Tommy Kujanpään ura alalla alkoi jo nuorena ”kölvinä” ovi- ja ikkunatehtaalla.

”Eli sorvin äärestäkin on ammattitaitoa ammennettu. Tiedän ja tunnen tuotteet, joita myyn”, hän tuumaa.

Lännen Laatuikkunan luotettavuus syntyy myös itse tuotteesta, onhan pirkanmaalainen Pihla-ikkunat yhteistyökumppanina ykkösluokkaa. Pihlan monipuolinen mallisto pitää sisällään sopivat ikkunat niin vanhan kunnostamiseen kuin uudisrakentamiseen.

Tommy tietää mistä puhuu, sillä hän aloitti Pihlan edustajana yli vuosikymmen sitten. Yrittäjäksi hän ryhtyi oman asennustiimin kera vuonna 2015.

”Tämän työn suola on ehdottomasti siinä, että saa tavata erilaisia ihmisiä ja liikkua laajalla alueella.”

Paras kiitos yrittäjälle tulee tietysti tyytyväisiltä asiakkailta. Noin 350 kohdetta vuodessa ei ole ihan pieni määrä, hän tuumaa.

”On meidän asentajiamme mukaviksikin kehuttu”, Kujanpäät paljastavat.

Mietitkö ikkunaremonttia?
Lännen Laatuikkunan toimialue:
Laajasti Pirkanmaalla ja Satakunnassa: Ahlainen, Akaa, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Häijää, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Jämijärvi, Kangasala, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Kuru, Kyröskoski, Köyliö, Lavia, Luvia, Lempäälä, Merikarvia, Mouhijärvi, Nokia, Noormakku, Parkano, Pirkkala, Pori, Pomarkku, Pälkäne, Rauma, Sastamala, Siikainen, Säkylä, Tampere, Ulvila, Valkeakoski, Viljakkala ja Ylöjärvi.

Ammattilaiset palveluksessasi:
Tommy Kujanpää
Puhelin: 040 711 5829
tommy.kujanpaa@lannenlaatuikkuna.fi
Asko Paavola
Puhelin: 040 125 2095
asko.paavola@lannenlaatuikkuna.fi
Kati Kujanpää
Puhelin: 040 147 2060
kati.kujanpaa@lannenlaatuikkuna.fi
Esa Puutio
Puhelin: 0400 532 649
esa.puutio@lannenlaatuikkuna.fi

Jätä kommentti