VaLePa jäi Hurrikaanin jyräämäksi

Hurrikaani - VaLePa 8.2.2023
Hurrikaani vei VaLePaa. Kuva: Suomen Lentopallo.

Mestaruusliigassa VaLePa kohtasi Hurrikaanin Loimaalla. Kotijoukkue oli vahvempi luvuin 3-0 (25-15, 25-18, 25-22).

VaLePan fyysinen ja henkinen kunto eivät Suomen Cupin voiton jälkeen olleet parhaimmillaan. Päävalmentaja Janne Kangaskokko lepuutti viikonloppuna pelanneita pelaajia. Aluksi pelaajat tuntuivat jännittävän uutta kokoonpanoa. Virheitä kertyi paineen alla liian paljon.

”Hurrikaani aloitti hyvin ja me lähdettiin juoksemaan heidän perässä”, kommentoi hakkuri Urpo Sivula. ”Ei me voida mennä sen taakse, että avauskokoonpano oli hiukan erilainen kuin normaalisti. Me kuitenkin treenataan yhdessä, joten se ei ole mikään syy”, hän sanoi.

VaLePa pelaa lauantaina Kokkolan Tiikereitä vastaan Ikaalisissa.

Jätä kommentti