Vammalan talonmies- ja siivouspalvelu Oy sekä Kotikatu Jokilaakso Oy ovat yhdistäneet voimansa tekemällä tiivistä yhteistyötä


Samuli Palonen ja Jussi Talja tietävät, että yhteistyössä on voimaa.

Iso vai paikallinen? Miksi ei molemmat?

Paikallisina palveluntarjoajina jo entuudestaan tutut Vammalan talonmies- ja siivouspalvelu Oy sekä Kotikatu Jokilaakso Oy ovat yhdistäneet voimansa tekemällä tiivistä yhteistyötä.
Nykyään molemmat yksiköt kuuluvat osana suureen pohjoismaiseen konserniin, PHM Groupiin, joten toimintaan on tullut paljon myös uusia mahdollisuuksia.
Suuren konsernin volyymi ja paikallisyksiköiden joustava ja ammattitaitoinen organisaatio avaavat mahdollisuuden entistä monipuolisempien ja asiakaslähtöisempien palvelujen tarjoamiseen.

”Tämä näkyy resurssien lisääntymisenä, muun muassa uusittuna kalustokantana ja kattavana alan ammattilaisten verkostona. Ensi talveksi koko aurauskalustomme uusitaan kokonaan”, kertoo toimitusjohtaja Jussi Talja Vammalan Talonmies- ja siivouspalvelu Oy:sta.

”Olemme pystyneet tehostamaan ja monipuolistamaan palveluitamme. Tässäkin kohtaa isona etuna on konsernin koko. Yhden puhelinsoiton päässä on työkaveri, joka osaa auttaa ongelmassa, jossa oma osaaminen loppuu”, lisää Kotikatu Jokilaakso Oy:n aluejohtaja Tommi Haavisto.

Paikallisestikin Talonmies- ja siivouspalvelu ja Jokilaakso tekevät yrityksinä tiivistä yhteistyötä. ”Näin käytössämme on alueella yhteensä kaikkiaan 60 työntekijää ja kattava verkosto yhteistyökumppaneita esimerkiksi LVIS-alalta”, toteaa Jussi Talja.

Vahvuutena paikallisuus

Yksiköt toimivat Sastamalassa, Huittisissa, Kokemäellä, Punkalaitumella, Eurassa, Harjavallassa sekä Säkylässä.

”Vahvuutemme on paikallisuus. Päätöksenteko on paikallista, samoin työvoima ja yhteistyökumppanit”, painottaa palvelupäällikkö Samuli Palonen Kotikatu Jokilaakso Oy:sta.

Asiakkaiden suuntaan resurssien lisääntyminen tuo myös selvää säästöä.

”Hankintakanavat ovat valmiina ja hankintamäärät kerralla suuria. Säästö tulee suoraan asiakkaalle, kun tarvikehinnat pystytään pitämään edullisina”, täsmentää Jussi Talja.

”Meillä on käytettävissämme myös nykyaikaisin käytössä oleva tekniikka. Konserni tarjoaa lisäksi monipuolisia koulutuksia.”

Hyvät työntekijät ovat yrityksen tärkein pääoma.

”Kiinnitämme erityistä huomiota ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja heidän työhyvinvointiinsa ja työturvallisuuteen. Se on kaikkien etu ”, linjaa Tommi Haavisto molempien yksiköiden perusperiaatteista.

Päivystysvalmius on kiinteistönhoitoalalla yksi tärkeimmistä asioista. Tähänkin on saatu lisävolyymia.

”Yhden päivystäjän sijaan toiminta-alueellamme on nykyään kolme päivystäjää”, tarkentaa Talja. ”Asiakkaat arvostavat sitä, että päivystäjä pääsee paikalle mahdollisimman nopeasti.
Pystymme reagoimaan päivystyksen piirissä oleviin tilanteisiin entistä tehokkaammin ja siitä on tullut hyvää palautetta.”

Asiakkaina on taloyhtiöitä, tehdaskiinteistöjä, yrityksiä sekä yksityisiä henkilöitä.

”Palvelemme myös yksityishenkilöitä, mikä ehkä kaikki eivät tule ajatelleeksi. Meihin voi ottaa yhteyttä, jos haluaa esimerkiksi kotipihaansa nurmikonleikkuun tai talvella auraus- ja hiekoituspalvelun, siivousta tai jotakin muuta kiinteistönhoitoon liittyvää”, mainitsevat miehet.

Vammalan talonmies- ja siivouspalvelu Oy & Kotikatu Jokilaakso Oy

Tasokkaat siivous- ja kiinteistönhuoltopalvelut vuosikymmenten kokemuksella ja paikallistuntemuksella ympäristöarvot huomioiden.

”Vanhanajan kunnon talonmiespalvelut” nykyaikaan päivitettynä ja kunnon kalustolla.

Tarjoamme palveluita:
-taloyhtiöille, yrityksille, tehdaskiinteistöille ja yksityishenkilöille
-kattavat huoltosopimukset ja erilliset työt

Meiltä hoituu:
-auraukset, hiekoitukset, nurmikonleikkuut
-puhtaanapito- ja siivouspalvelut
-viherrakentaminen
-LVIS- ja sähkötyöt yhteistyökumppaneiden kanssa
-remontit
-talotekniikka

Ota yhteyttä ja kysy lisää

0500-799069 Jussi Talja Vammalan talonmies- ja siivouspalvelu Oy
044-7066602 Samuli Palonen Kotikatu Jokilaakso Oy
050-3666152 Tommi Haavisto Kotikatu Jokilaakso Oy

vammalantalonmies.fi
kotikatu.fi/jokilaakso