Sastamalassa vihreät jalkautuvat kyliin, Jarmo Sunnari uusi puheenjohtaja

Vihreän Sastamalan uusi puheenjohtaja on Jarmo Sunnari. Valinta tehtiin yhdistyksen kevätkokouksessa.

Mouhijärvellä asuva Jarmo Sunnari on 48-vuotias. Hänellä on vaimo ja leikki-ikäinen lapsi.

Uuden puheenjohtajansa johdolla vihreät aikovat jalkautua Sastamalan kyliin kuuntelemaan kansalaisten huolia ja toiveita. Tavoitteena on kehittää kaupunkia viihtyisämmäksi, toimivammaksi, turvallisemmaksi ja ekologisesti kestävämmäksi.

Jarmo Sunnari työskentelee Nokian Renkailla. Hänellä on kattavaa kokemusta sääntelystä ja päätöksenteosta sekä Euroopan unionissa että kansallisella tasolla useassa maassa. Sunnarilla on yliopistotutkinto kansainvälisen politiikan tutkimuksesta ja ulkomaisia opintoja. Hän myös ohjaa ryhmäliikuntaa Liikuntakeskus Pinkissä.

Tiedotteessa kerrotaan, että Vihreän Sastamalan kunnianhimona on löytää tämän päivän ongelmiin kestäviä ratkaisuja niin ihmisten, talouden, ympäröivän luonnon kuin tulevien sukupolvienkin näkökulmasta.

Kommentointi ei ole käytössä.