Uudet omistajat astuivat remmiin – toiminta jatkuu samoilla periaatteilla

Mikael  ja Mari Törmälä (vas.), Mikko Harakka, Tero Atula ja Sanna Haukila iloitsevat hyvässä hengessä tehdyistä yrityskaupoista. Yhtiöidensä toimitusjohtajat Mari Törmälä ja Tero Atula sinetöivät kaupat kädenpuristuksella.

Huittisissa saatiin paiskata kättä onnistuneiden yrityskauppojen johdosta toukokuussa. Atula Huoltopalvelut Oy luopui liiketoiminnastaan Huittisten toimipisteessä. Toiminta tutussa osoitteessa jatkuu kuitenkin edelleen, mutta nyt uuden yrityksen – Törmälän Reeraamo Oy:n nimissä.

”Itse asiassa uuden yrityksen omistaja oli meillä varaosamyyjänä, joten hän on jo ennestään asiakkaille tuttu. On hyvä, että jatkaja löytyi omien joukosta”, iloitsee Atula Oy:n omistaja Sanna Haukila.

Vaikka liiketoiminta Huittisten toimipisteessä siirtyykin uudelle yritykselle, jatkuu Atula Oy:n toiminta edelleen normaalisti Loimaalla, Maskussa ja Ruskoon Vahdolla.

”Näissä pisteissä jatkamme edelleen valtuutettuna merkkikorjaamona. Ja korostan, että Huittisistakin saa edelleen samoja palveluita kuin ennenkin, omistaja vain on vaihtunut”, täsmentää Haukila. Hän kiittää omalta osaltaan kaikkia huittislaisia asiakkaita ja yrityksen palveluksessa olleita työntekijöitä kuluneista vuosista. Viestikapula siirtyy luottavaisin mielin Törmälän Reeraamo Oy:lle.

Toiminta jatkuu samoissa tutuissa tiloissa, vaikka yritys vaihtoikin omistajaa.

Törmälän Reeraamo Oy:n omistajapariskunta Mari ja Mikael Törmälä ottavat kapulan vastaan motivoituneina.

”Tärkeintä on hyvä asiakaspalvelu. Aiomme vaalia hyvin toiminutta liiketoimintaa edelleen samoilla periaatteilla kuin edellinen omistaja. Vanhat työntekijät pysyvät remmissä ja jatkavat uudenkin yrityksen palveluksessa”, Mikael Törmälä selventää.

Atulan ja Törmälän Reeraamon yhteistyö tulee jatkumaan tiiviisti jatkossakin.

”Kyllä, yhteistyötä tehdään tulevaisuudessakin. Nämä ovat hyvässä hengessä tehtyjä siirtoja, jotka palvelevat paitsi meidän kaikkien yritystoimintaa, ehdottomasti myös asiakkaita”, Haukila kiteyttää.

Ville Vähäsantanen, Mikael Törmälä ja Jouni Salakari keskustelevat traktorin huollosta. Ville ja Jouni toimivat yrityksen asentajina.

Samassa osoitteessa jatkuu edelleen myös Agco-Suomi Oy:n konemyyntiedustus, josta vastaa Mikko Harakka. Samoista liiketiloista asiakas saa siis paitsi valtuutetut huollot, varaosat nopealla toimituksella – myös hankittua maatalouskoneita.

”Myytävinä merkkeinä meillä on traktoreissa Valtra ja Fendt”, Harakka kertoo.

Traktoreiden lisäksi Harakka toimii myös Sampo Rosenlewin puimureiden myyntiedustajana.

Saman katon alle kootut palvelut ovat asiakkaiden etu. Huoltojen suhteen liikkeellä kannattaa olla ajoissa, muistuttaa Mikael Törmälä.

”Kannattaa varata huoltoajat sesonkien ulkopuolella. Moni herää huoltoasioihin vasta, kun pitäisi jo olla pellolla. Ja silloin täälläkin on jonoa. Asiakas joutuu odottelemaan pitempään, että kaluston saa kuntoon. Kannattaa siis suunnitella jo hyvissä ajoin etukäteen, että huollattaa koneensa ajoissa. Ilmastoinnit kuntoon ennen kesää ja puimurien huollot ennen syksyn kiireitä.”

 

Agco Oy Suomen konemyynti kuuluu Mikko Harakan tehtäväkenttään. Traktorimerkkeinä myynnissä ovat Valtra ja Fendt.