Kiikoisten Seuratalolla järjestetään jälleen keräilypäivä – vetonaulana pienimuotoinen huutokauppa

Vuosi sitten Kiikoisten Seuratalolla järjestetty keräilytapahtuma veti mukavasti yleisöä. Kuvassa oikealla selin oleva Mika Nieminen puuhaa uutta tapahtumaa sunnuntaille 1. lokakuuta.

Kiikoisten Seuratalolla järjestetään viimesyksyiseen tapaan keräilyn näyttely- ja myyntitapahtuma sunnuntaina 1. lokakuuta. Pääjärjestäjänä toimivan Mika Niemisen mukaan palaute kävijöiltä ja myyjiltä oli niin hyvä, että täytyy yrittää uudelleen.

”Uuttakin on hyvä keksiä ja nyt on tarkoitus järjestää yhtenä vetonaulana pienimuotoinen huutokauppa päivän teeman mukaan”, toteaa Nieminen.

Tapahtuma alkaa kello 11 ja vähintään 30-40 kohteen huutokauppa pidetään kello 14.

Paikalle on jo nyt lupautunut useita myyjiä joilla on valikoimassa filateliaa laidasta laitaan. Postimerkkejä, lähetyksiä, postikortteja sekä muuta pienkeräilytavaraa kuten tulitikkuetikettejä sekä mahdollisesti myös rahoja.

”Myyjiä on ollut helppo saada paikalle, toivottavasti myös kävijät löytävät Kiikoisiin vähintään viimevuotiseen tapaan”, odottaa Mika Nieminen.

Näyttelyosassa tulee olemaan esillä Petri Niittymäen partioaiheisia postikortteja, Seppo Sivosen Tove Jansson- kokoelma sekä helmiä Mika Niemisen kokoelmista.

Yleisön viihdykkeeksi suunnitellaan myös suomalaisten postimerkkien aiheisiin liittyvää helppoa tieto- tai arvauskilpailua. Se on tarkoitus toteuttaa kaikki palkitaan periaatteella.

Teksti ja kuva: Jari Penttilä