Sastamalan uimahallille rakennustoimikunta – kaupunginhallitus päättää luottamushenkilöistä

Näin uimahalli, Taitotalo ja liikuntahalli sijoittuisivat Sylvään tontille. Kuva: Sastamalan kaupunki.

Sastamalan uusi uimahalli näyttäisi olevan piirun lähempänä toteutumistaan, tai ainakin hankkeen tiimoilta tapahtuu taas.

Kaupunginhallitus päättää uimahallin rakennustoimikunnan asettamisesta ensi maanantain kokouksessaan ja nimeää siihen neljä luottamushenkilöedustajaa.

Viranhaltijoista rakennustoimikuntaan kuuluvat tekninen johtaja Kimmo Toukoniemi ja liikuntapaikkamestari Jari Aho, jotka kutsuvat tarvittaessa muita teknisen toimen ja sivistystoimen edustajia asiantuntijoiksi toimikuntaan, sekä henkilöstön edustaja. Kaupunginjohtajalla on oikeus osallistua toimikunnan kokouksiin.

Rakennustoimikunnan tehtävänä on ohjata hankkeen suunnittelua sekä varsinaisessa rakentamisvaiheessa ohjata, valvoa ja toimia rakennuttajan edustajana. Toimikunta on oikeutettu sopimaan kaupungin puolesta urakkasopimusten puitteissa urakan vähäisistä urakkasummaan vaikuttavista tarkennuksista ja lisätöistä sekä muista yksityiskohdista sekä urakkasopimuksen tulkinnasta ja rakennushankkeen valvonnasta.

Asia on ajankohtainen, sillä uimahallin hankesuunnitelma on tarkoitus tehdä kuluvan ja ensi vuoden aikana. Hankkeen suunnitteluun on tälle vuodelle varattu 50 000 euroa. Investoinnin toteuttaminen ajoittuu vuosille 2025-2026.