Sastamalalainen Maria Jokinen valittiin johtamaan Aito Säästöpankin Satakunnan alueen konttoreita

Maria Jokinen aloitti Aito Säästöpankin paikallisjohtajana 17.6.

Aito Säästöpankin Porin, Huittisten ja Euran konttoreita luotsaamaan on valittu sastamalalainen Maria Jokinen. Satakunnan alueen konttoreita vuodesta 2020 johtanut Päivi Pessi-Järvenpää puolestaan jää kesän aikana eläkkeelle.

”Toimintaamme Satakunnan alueella ohjaamaan etsimme paikallisjohtajaa, jolla on vahva kokemus finanssialalta niin henkilö- kuin yritysasiakasliiketoiminnasta, verkostoitumisesta sekä menestyksekkäästä tiimin johtamisesta. Nämä kriteerit täyttyivät valitessamme tehtävään Maria Jokisen, Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen valottaa valintaa.

”Kiinnostukseni ihmisiin, intohimoinen suhtautumiseni parempaan suomalaiseen työelämään, laaja johtamiskokemukseni sekä finanssialalta että muilta sektoreilta, verkostomainen työskentelytapa sekä vahva asiakaskeskeisyys tulevat toivottavasti vaikuttamaan positiivisesti uudessa roolissani menestymiseen”, Aito Säästöpankissa paikallisjohtajana 17.6.2024 aloittanut Maria Jokinen kertoo.

Jokinen on toiminut vuosia erilaisissa johtotehtävissä, viimeisimpänä kehitys- ja liiketoimintajohtajana. Hänellä on myös yli kymmenen vuoden kokemus rahoitusalalta.

”Paikallisjohtajana tahdon olla mukana paikallisissa yhteisöissä tukemassa ja edesauttamassa seudullista elinvoimaisuutta. Näen, että pankilla voi olla tärkeä rooli nimenomaisesti elinvoimaisuuden kehittämisessä kuin myös paikallisessa kestävässä talouskasvussa. Säästöpankki tarjoaa vankan pohjan vastuulliselle ja asiakaslähtöiselle pankkitoiminnalle. Olen päässyt tutustumaan myös henkilökuntaan ja saanut huomata heidän korkean ammattiosaamisensa, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia palveluja”, Jokinen iloitsee.

Rahoitusalalla 40 vuotta toiminut, viimeisimpänä Aito Säästöpankin Porin konttoria vuodesta 2020 sekä Huittisten ja Euran konttoreita vuodesta 2022 johtanut Päivi Pessi-Järvenpää jää kesän aikana eläkkeelle. Vuodesta 2017 Säästöpankkiryhmässä työskennellyt Pessi-Järvenpää aloittaa 1.10.2024 Huittisten Säästöpankkisäätiön toimitusjohtajana, edistäen näin säästäväisyyttä ja paikallista hyvinvointia myös eläkepäivinään.

Aito Säästöpankki toimii nykyisellään Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Syksyllä 2024 pankki avaa konttorin Turkuun ja toimialue laajenee käsittämään myös Varsinais-Suomen. Pankin palveluksessa työskentelee yli 130 säästöpankkiiria ja asiakkaita on yli 70 000.