Sastamalan Prismaan tulee Pancho Villa! – Mitä muuta hankkeelle kuuluu? Lue tästä

Prisma Sastamalan rakennustyöt ovat edenneet suunnitellusti.

Ensi keväänä Sastamalassa aukeavan Prisman rakennustyöt ovat edenneet hyvää vauhtia. Uuden hypermarketin yhteyteen tulevat oheisliikkeet ovat herättäneet kiinnostusta. Nyt selvillä on yksi uusi toimija.

Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Ville Jylhä kertoo, että Prisman yhteyteen tulee Pancho Villa -ketjun ravintola.

Meksikolaistyylistä ruokaa tarjoavan ketjun ravintoloita on yli 30. Sastamalaa lähimpänä sijaitseva Pancho Villa on tällä hetkellä Nokialla.

Tähän mennessä muista oheispalveluista on vahvistettu Pirkanmaan Osuuskaupan pyörittämät parturi-kampaamo ja ABC polttoneste- ja autonpesuasema sekä Torikeskuksen apteekki ja nykyisestä S-marketista siirtyvä suutari.

Rakennuslupaprosessin myötä kävi ilmi, että yksi tila uudesta kiinteistöstä olisi Alkolle. Voiko tätä asiaa jo vahvistaa?

“Sopimusneuvotteluja on edelleen käynnissä ja tiedotamme lisää, kunhan kaikki asiat ovat selvillä”, Jylhä vastaa.

Kesällä Pirkanmaan Osuuskaupalla oli vielä sellainen aikomus, että Sastamalan Prisman tontille kutsuttaisiin kuntalaisia kylään. Jäikö aie koronan jalkoihin?

“Kyllä, jouduimme perumaan tilaisuuden kesän aikana heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Työstämme parhaillaan vaihtoehtoista tapaa kertoa kuntalaisille Prisman etenemisestä.”

Paikallisten ajatuksia ja toiveita muun muassa Prisman valikoimien osalta aiotaan Jylhän mukaan kerätä tähän tarkoitukseen loppuvuodesta avattavan oman nettisivuston kautta. Asiakastapahtuma pyritään myös järjestämään.

Rakennustyöt näyttävät näin ulkopuolisen silmin etenevän sutjakkaasti, seinääkin on tontille noussut. Onko kaikki mennyt suunnitellusti? Mitä on jo tehty?

“Maansiirtotyöt, Prisman perustusten teko sekä teräsrungon pystyttäminen ovat edenneet suunnitellussa aikataulussa ja nämä työt ovat käytännössä valmiit. Parhaillaan työmaalla tehdään pohjaviemäreiden asennusta, vesikattotöitä sekä sisätöitä. Lähiviikkoina alkavat lattioiden valutyöt. Olemme edenneet rakentamisen osalta suunnitellussa aikataulussa”, Ville Jylhä kertoo.

“Harjannostajaiset oli tarkoitus pitää syyskuussa, mutta koronan vuoksi myös ne jouduttiin valitettavasti perumaan.”

Entä Sastamalan S-marketin kiinteistö? Onko sen tulevasta käytöstä tietoa?

“S-marketin kiinteistö tulee olemaan jatkossakin kaupallisessa käytössä. Uusi toimija on tarkoitus julkaista ensi viikolla.”

Havainnekuvassa näkyy, kuinka Prisma sijoittuu Sastamalan keskustaajamaan Tuomiston ympyrän oikealle puolelle. ­Kuva: Pirkanmaan osuuskauppa.
Pian tästä pääsee huristelemaan Tuomiston kiertoliittymään.

Jätä kommentti