Katso kuvat syksyn Hullusta Yöstä! – Kasvomaalaus kruunasi Liljan illan

Kaisu Rantanen kierteli kauppoja yhdessä poikansa Aukust Hirvinevan kanssa. “Olemme molemmat perihuittislaisia ja Hullussa Yössä käynti on muodostunut meille ihan perinteeksi. Tapahtumassa on hienoa ennen kaikkea se kyläfestarifiilis, mikä täällä vallitsee”, Rantanen kehui. Hullusta Yöstä Rantasen ostoskasseihin oli kertynyt muun muassa merinovillaisia vaarreita, kasveja ja Huhtamokkaa. “Kaikki impulssiostoksia.”

Hullu Yö toi tullessaan mukavaa vilinää Huittisten keskustaan jälleen viime perjantaina.

Hyvien tarjousten lisäksi tarjolla oli myös monenlaista uutta ohjelmaa Huittisten Hullun Miehen julkistuksesta Rautasillan valojen sytyttämiseen.

Pääosaa näyttelivät kuitenkin perinteiseen tapaan kauppojen kiertely ja tuttujen tervehtiminen.

Hyvien tarjousten lisäksi Kiviniitty tarjosi Hulluun Yöhön sopivaa ohjelmaa. Televisiosta tutun Latela-sarjan Lauri Huttusen rakentama Scooter Transit herätti huomiota paitsi kovaa soivalla popilla myös syöksemällä tulta.
Lilja Ekille Hullun Yön kohokohta oli torilta saatu kasvomaalaus. Äiti Anne Sarjomaa ja isä Mikko Ek halusivat päästä katsomaan Rautasillan valojen sytyttämisen. “Hienolta ne näyttävät ja varmasti vielä paremmalta sitten kun ilta hämärtyy entisestään. Pitää tulla myöhemmin uudestaan ihastelemaan”, he suunnittelivat ennen kun lähtivät metsästämään Liljalle ilmapalloa.
Ensimmäistä kertaa Huittisten Hullu Mies julkistettiin Hullun Yön yhteydessä. Osuuspankin lipan alla järjestettyä julkisusta oli saapunut seuraamaan kymmeniä ihmisiä. Tilasuuden päätteeksi Hulluksi Mieheksi valittu Jyrki Välkkynen pääsi Zetor-kyydillä kierrokselle ympäri Huittisten keskustaa.
Euralaiset Jonna ja Sami Salo grillasivat Kiviniityllä makkaroita yhdessä poikiensa Fransin ja Eliksen kanssa. “Lähdimme tapahtumaan puhtaasti Kiviniityn hyvien tarjousten perässä. Huittinen ei ole meille mikään tavallinen asiointisuunta, mutta nyt tarjolla oli niin paljon kaikkea kiinnostavaa, että päätimme lähteä Huittisiin”, perheen isä kertoi. “Parit housut ja kengät”, äiti paljasti perheen ostoksista.

Jätä kommentti