Kaipaatko syyslomaviikolle tekemistä? – Sastamalassa pääsee drive in -leffaan!

Drive in, elokuva
Drive in -elokuvia katsellaan syysloman alkajaisiksi. Kuvituskuva: Pixabay.

Sastamalassa on tarjolla syyslomaviikolla uudenlainen kulttuurielämys: drive in -leffanäytös!

Sylvään koulun hiekkakentällä nähdään maanantaina 18. lokakuuta kaksi elokuvaa: Pohjoisen sankarit ja Tähtitytöt. Ensimmäinen alkaa kello 19 ja toinen kello 21.

Pohjoisen sankarit on vuonna 2019 julkaistu koko perheen animaatio, joka kertoo napakettu Vilistä. Vili paiskii hommia postihuoneessa, mutta unelmoi tulevansa arktisen alueen lähettipalvelun tähdeksi. Todistaakseen kykynsä Vili vohkii reen, toimittaa salaperäisen paketin salaiseen paikkaan ja saa yllättäen vihiä tuhoisista suunnitelmista. Vilin johdolla eläinystävät ryhtyvät toimiin arktisen kotiseutunsa pelastamisesksi.

Tositapahtumiin perustuva Tähtitytöt on hurmaava komedia Marthasta (Diane Keaton), joka päättää eläkkeelle jäädessään tavoitella uudelleen nuoruuden unelmaansa tulla cheerleaderiksi. Uuden ystävänsä Sherylin (Jacki Weaver) kannustamana hän perustaa oman huutosakin. Tavoitteeksi tämä energinen naisjoukkue asettaa kilpailun, jonka ylin sarja on 18+.

Drive in -näytökset järjestää Sastamalan nuorisopalvelut ja paikalle voi saapua mopolla, mopoautolla, koppimönkijällä, henkilöautolla tai pakettiautolla. Huomioitavaa on, ettei kentältä saa poistua kesken näytöksen.

”Varmistathan, että autossasi tai puhelimessasi toimii FM-taajuudet, joilla näytöksen äänet tulevat”, nuorisopalveluista ohjeistetaan.

Näytökseen mahtuu 50 autoa per leffa, ja näytöksiin tulee ilmoittautua etukäteen täällä.

Sastamalassa oli tarkoitus katsella drive in -leffoja jo viime vuoden joulukuussa. Katsottavina olisivat olleet samaiset elokuvat, mutta koronarajoitukset peruivat tapahtuman.

Aiemmin Alueviestissä: Tiukentuneet koronarajoitukset peruivat drive in -elokuvat – “Uudelleen järjestämistä pohditaan varmasti tulevaisuudessa”