Anjalla oli Karkussa ”kaikkien aikojen” kemut, joissa esiintyi Tony Montana – ”Varoitin naapureita etukäteen”

Pasi Hailio (Tony Montana) esiintyi Anja Hietaniemen talon kuistilla lauantaina 7. toukokuuta. Kuva: Anjan kotialbumi.

”Nyt on kylällä tapahtunut kummia”, nauraa Anja Hietaniemi. Hänellä on toimitukselle kerrottavanaan tavanomaisesta elämänmenosta todennäköisesti poikkeavia kuulumisia.

Anjan kotitalon kuistilla Karkussa on lauantaina esiintynyt Tony Montana, oikealta nimeltään Pasi Hailio. Artistin keikka kruunasi Anja Hietaniemen syntymäpäivän ja äitienpäivän.

”Päätin pitää kaikkien aikojen parhaat, ikiomat ja itseni näköiset kemut.”

”Aina olen järjestänyt juhlia muille ja hyysännyt muita äitienpäivänä. Nyt halusin täräyttää kunnolla”, Anja taustoittaa.

Hän kertoo olevansa Tony Montanan – tai siis Pasi Hailion – pitkäaikainen fani. Innostus alkoi vuonna 1996, ja siitä alkaen Anja kiersi artistin esiintymisiä seuraamassa.

”Sitten Tony Montana hävisi kuvioista. Onneksi hän keikkailee taas bändinsä Johnny & The Dodgersin kanssa. Saan kaivaa tanssikengät kaapista”, Anja hehkuttaa.

Anja on ihailemansa artistin Facebook-kaveri, ja keikka Karkkuun lukittiin Messenger-viesteillä.

Miten kemut sitten sujuivat?

”Täydellisesti, ei haitannut edes pieni vesisade. Pääsin laulamaan yhdessä Tonyn kanssa. Näitä kemuja kelpaa vanhainkodissa miettiä”, Anja vastaa.

Anjan lisäksi ikimuistoista iltaa sai todistaa parisenkymmentä vierasta.

”Kaikki olivat haltioissaan ja ihmeissään, että miten on saatu niin hyvä artisti tällaiseen käpykylään.”

Anja kertoo varoittaneensa naapureita juhlista hyvissä ajoin etukäteen.

”Laitoin kortit postilaatikkoon ja pyysin anteeksi, että nyt tulee vuosisadan kovimmat menot ja meteli. Mutta ei ilmaantunut kuokkavieraita, ja rauhallista oli noin muuten”, hän selvittää.

Anja arvelee, että hänen tempauksestaan puhutaan kylällä.

”Olen luonteeltani leikkisä tyyppi, koskaan ei tiedä, mitä keksin seuraavaksi. Vaikka vähäksi aikaa taitaa riittää tämä pläjäys, on muisteltavaa useammaksi vuodeksi”, Anja tuumailee.

Anjalla on Sastamalan alueen ravintoloitsijoille ja tapahtumajärjestäjille yksi vinkki:

”Varmasti olen monen muun kanssa eturivissä, jos pyydätte Johnny & The Dodgersia keikalle. He esittävät niin ihania rock-versioita Olavi Virran lauluista.”

Anja Hietaniemen pihapiirissä raikui musiikki. Kuva: Anjan kotialbumi.