Artikkelit, matkailuPauliina Vilenius

Punkalaitumelaiset saavat tänään postia, tuore matkailuesite on ilmestynyt – “Maatalousnäyttely kesän hitti”

Punkalaitumelaiset saavat tänään postia, tuore matkailuesite on ilmestynyt – “Maatalousnäyttely kesän hitti”

Matkailusihteeri Tiia Korhonen selaamassa Punkalaitumen tuoretta matkailuesitettä.

Punkalaitumen matkailuesite vuosimallia 2022 on juuri putkahtanut painosta. Esitteeseen on alueen matkailupalveluiden ja nähtävyyksien lisäksi koottu ensimmäistä kertaa kesän tapahtumakalenteri.

”Matkailuesite kolahtaa tämän viikon perjantaina 13. toukokuuta kaikkiin laitumelaisiin postilaatikoihin ja -luukkuihin. Lisäksi sitä on jaossa matkailuinfossa Vaatekauppa Katariinassa, mahdollisesti myös kunnantalolla”, markkinointisihteeri Tiia Korhonen vinkkaa.

Kesän ehdoton tapahtumahitti on 2. ja 3. heinäkuuta Talonpoikaismuseo Yli-Kirralla pidettävä Kaikkien aikojen maatalousnäyttely. Koronan vuoksi se, kuten miltei kaikki muutkin kesätapahtumat, on ollut kaksi kesää tauolla. Viime kesänä tämä talkootyön taidonnäyte piti pitää pienemmässä mittakaavassa, mutta rajoitukset vesittivät suunnitelmat viime metreillä.

”Maatalousnäyttely kerää museon mäelle normaalistikin yli tuhatpäisen yleisön. Mahtaako nyt olla edessä ennätyskesä, kun takana on pari taukovuotta?” Korhonen pohtii.

Koronatauon jälkeen pyörähtävät käyntiin myös kesätanssit Särkän lavalla keskiviikkoisin. Suomen parhaiksi kesätansseiksi itseään mainostavat tanssi-illat alkavat 25. toukokuuta Hurma- ja Weranta-yhtyeiden tahdissa.

Aiheesta aiemmin: Somekampanja nosti esiin Punkalaitumen vahvuuksia – “Meillä tuntuu olevan aika hyvä pössis”

Jätä kommentti

css.php