Kokemäki-päivä tulee taas – tapahtuma huipentuu Jannika B:n tähdittämään iltakonserttiin

Kokemäki-päivän tunnelma viime vuonna. Kuva: Kokemäen kaupunki.

Kokemäen kaupungin suurin yksittäinen tapahtuma, eli Kokemäki-päivä järjestetään jälleen lauantaina 25. toukokuuta. Tarjolla on paljon ohjelmaa ja tekemistä koko perheelle. Päivä huipentuu iltakonserttiin, jonka päätähtenä on Jannika B.

Tapahtumapäivän meiningit starttaavat heti aamusta, kun Tuohitori-kirppiksen järjestämä rompetori saapuu Tulkkilantien kaupungintalon puoleiseen päähän kello 10–16.

Kokemäki-päivän markkinatori kasvaa täyteen mittaansa kello 11-17, kun loputkin kokemäkeläisen festaripäivän kojut avautuvat Tulkkilantien ja Siltakadun välillä, sekä Museosillan pohjoispuolen rannassa. Luvassa on varsinainen paikallinen kauppatori, jossa tavaraa, tarviketta, herkkuja ja toimintaa riittää jokaiseen makuun.

Sen lisäksi, että Jokikeskus-aukiolla sijaitsevalla päälavalla tapahtuu koko päivän, kutsuu satakuntalainen pitopöytä nauttimaan paikallisen ateria- ja juhlapalvelu Kati Mäkisen loihtimien perinneruokien ääreen. Maksullinen pitopöytä tarjoillaan kello 17–19 vanhan ravintola Siltahovin tiloissa.

Kaisa Löfgren juontajan roolissa pitää huolta siitä, että Jokikeskuksen aukiolle rakentuvan päälavan ohjelma rullaa aamupäivästä myöhäisiltaan. Lapsiperheiden suosikki Mimi ja Kuku viihdyttävät pikkuväkeä ja koko kansan päivätanssit tahdittaa Radio Kylmäpihlaja. Päiväohjelman päättää upeasointinen Emilia & Quoro.

Kokemäki-päivä päättyy maksulliseen iltakonserttiin kello 20–01. Konsertin avaa suomenkielistä poppia pilke silmäkulmassa tarjoilevat Jenni ja Juho. Illan huipentaa kotimaisen pop-tantereen parrasvaloissa viihtyvä Jannika B.

Tapahtuman järjestävät Nuupalan Patruuna Oy ja Kokemäen kaupunki.

Jannika B. Kuva: Janita Autio.

Jätä kommentti