Vammalan Naisvoimistelijoiden harrastesarjojen joukkueilla upea kauden päätös

Vasemmalta(punamustissa Liljat Flora) alimmassa rivissä: Emmiina Seppä, Minttu Matintalo, Siiri Suominen, Ella Mustalahti. Keskirivissä: Iida Lauhamo, Tilda Varjonen, Kerttu Taulaniemi, Ninni Ylimäki, Joanna Schleicher. Ylärivissä Kiteet: Linnea Järvinen, Iida Kytövuori, Doris Krutto, Alli Järvinen, Iida Häihänen ja Hilla Hämäläinen. Kuva: Anna Koskinen.

Vammalan Naisvoimistelijoiden Liljat Flora, Liljat Foresta ja Kiteet kilpailivat 11.-12.5. kevätkauden kaksipäiväisessä päätöskilpailussa TUL:n mestaruuskisoissa. Viikonloppu oli menestyksekäs, sillä kaikki kolme joukkuetta saavuttivat finaalipaikat sekä ennätyskategorioita ja -pisteitä.

12-14 -vuotiaiden harrastesarjassa Liljat pistivät parastaan. Liljat Flora teki molempina kisapäivinä puhtaat suoritukset, jotka palkittiin kategorialla kolme sekä kultaisella mitalilla. Myös Liljat Foresta näytti vahvaa tekemistä ja onnistui saavuttamaan samaisen kategorian 3, ollen tiukassa kisassa loppupisteissä sijalla 7. Sarjaan osallistui 13 joukkuetta. Liljoja valmentaa Emmi Koski, apunaan Laura Rantanen ja Doris Krutto.

16-18 -vuotiaiden harrastesarjassa Kiteet näyttivät niin ikään kauden parasta suorittamista. Joukkue teki kaksi upeaa suoritusta, joista toinen sai huikeat pisteet 17,400. Kiteet saivat tiukassa kisassa yhteispisteet 34,417 ja hopeisen mitalin. Voitto meni pistein 34.533 Porvoon Urheilijoiden voimistelujaoston joukkueelle Eloisa. Pronssia sai Oulun Voimistelijoiden Vivella pistein 33.167. Joukkueita sarjassa oli yhteensä 9 halki Suomen. Kiteitä valmentavat Anna Koskinen ja Siiri Ylipekkala.

Jätä kommentti