Sastamalan Kumurin naiset avasivat kauden voitokkaasti maakuntasarjassa

Kumurin naiset loistivat Humppilassa yhtä kirkkaasti kuin aurinko sarjan avauksessa. Kuva: Sanna Hinkkanen.

Kumurin naisten pesiskausi alkoi aurinkoisesti niin sään kuin pelisuorituksen myötä. Maakuntasarjan joukkue pelasi erinomaista ulkopeliä Humppilassa. Kotimatkalle Sastamalaan matkasi kolme sarjapistettä lopputuloksen ollessa 2-0 (7-3, 6-1).

Ulkopelissä Kumuri oli kotijoukkuetta Humppilan Veikkoja edellä joka osa-alueella. Pallot pysyivät räpylässä ja heitto kulki mallikkaasti. Humppila sen sijaan sähelsi, heitteli palloa harhaan ja Kumuri rakensi tilanteita niiden avustamana.

Kumurin lukkareina Virpi Lehto avausjaksolla ja Pihla Joensuu toisella jaksolla olivat vakuuttavia. Koppareina Kertu Koiv haki hyvin koppeja ja Melina Jalonen esitti huimia tappoheittoja kotipesään. Sisäpelissä Marjo Iivari iski merkistä neljä juoksua ja napsi palkinnon pelistä. Milla Ylijoki iski vielä juoksun enemmän. Etenijöinä kunnostautuivat kolmen juoksun tuojat Kertu Koiv, Pihla Joensuu ja Marjo Iivari.

Kumuri nakutti tylysti heti avausjakson ensimmäisessä vuoroparissa viisi juoksua kotijoukkueen haparoidessa. Tämän jälkeen joukkue piti Veikkojen sisäpelin hallitusti kurissa koko jakson ajan. Toisella jaksolla Kumurin naiset toistivat hyväksi havaitsemaansa kaavaa eli nopeaa ja tarkkaa peliä sekä loistavaa lukkarointia. Sisäpeli sisälsi kuusi hyvää vuoroa ja se takasi puhtaan voiton. Humppilan Veikot kehuivat Kumurin raikkaita jalkoja ja oivaa pelihuumoria. Osuivat kyllä siinä oikeaan.

Seuraava Kumurin maakuntasarjan ottelu on ensi viikon keskiviikkona Loimaalla.

Teksti: Mika Mikola

Menovinkki: Varilan pesäpallokentällä tapahtuu:

Pe 17.5. Lyöntitalkoot Varilan kentällä klo 17-21, kuka tahansa voi tulla lyömään palloa
Su 19.5. E-poikien aluesarjan ottelu Sastamalan Kumuri – Pöytyän Urheilijat klo 12.00
Ma 20.5. D-tyttöjen aluesarjan ottelu Sastamalan Kumuri – Pesäkarhut, Pori klo 18.00
To 23.5. D-poikien aluesarjan ottelu Sastamalan Kumuri – Manse PP, Tampere klo 18.00
Pe 24.5. Naisten aluesarjan ottelu Sastamalan Kumuri – Pesäkarhut, Pori klo 18.00
Ti 28.5. E-tyttöjen aluesarjan ottelu Sastamalan Kumuri – Manse PP, Tampere klo 18.00  pesäpallokentällä
Ke 29.5. E-tyttöjen aluesarjan ottelu Sastamalan Kumuri – Uki-Pesis klo 17.30
To 30.5. Miesten aluesarjan ottelu Sastamalan Kumuri – Mynämäen Vesa klo 18.00

Jätä kommentti