Tykkilunta kuormataan ja kuljetetaan Sastamalassa kolme vuotta 59 000 eurolla

Latu
Latu.

Sastamalan kaupunki on päättänyt tykkilumen kuormauksesta ja siirrosta kolmeksi vuodeksi alkaen joulukuun alusta. Hankinnassa on mahdollinen yhden vuoden optiokausi.

Liikunta- ja nuorisopalvelut pyysi tarjousta tykkilumen kuormauksesta ja kuljetuksesta tykityspaikalta Vinkin kuntoradalle. Tarjouksia tuli kolme. Kaikki ne täyttivät edellytetyt kriteerit.

Sopimus tykkilumen kuormauksesta ja siirrosta tehdään Sastamalan Ympäristöpalvelut Oy:n kanssa. Hankinnan arvonlisäveroton arvo on 59 000 euroa.

Valintaperusteena oli kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous.

  • Mullikuhnuri

   Kenttiä lämmitetään lähinnä huipputason jalkapallon mahdollistamiseksi. Muu korkean tason kenttäurheilu jatkuu talvella halleissa. Näiden lajien taso pikkukaupungissa ei riitä perustelemaan kalliita investointeja. Muutamien huippu-urheilijoiden talviharjoittelua lähikaupungeissa
   voidaan tukea apurahoin. Sen sijaan kaikkien kuntalaisten terveyttä ylläpitäviä investointeja kannattaa tehdä kunnan kantokyvyn rajoissa. Otetaanpa esimerkiksi keskusteluun tuotu keinolumen säilöntä ja keinolumilatujen rakentaminen. Se tuo työmahdollisuuksia tuloistaan kaupungille verotuloja tuottavalle urakoitsijoille ja sen ansiotuloveroa maksaville työntekijöille. Työtuloilla ylläpidetään kaupungin palveluita ja jälleen niiden piirissä syntyviä verotuloja. Kaikki voittavat.
   Jos nyt uimahalli onnistutaan talouden paineista huolimatta rakentamaan, sinne voisi lämpöpumpulla jäähdytetyn kylmäaltaan ohella – vaikka vitsinä – rakentaa maksullisen kesäjäätikön pilkkijöiden kesäharjoitteluun. Tällainen irrottelu toisi takuulla tunnettuutta ja varmasti hallipilkintää kokeilemaan löytyisi huumorintajuista väkeä Japania myöden. Pilkkivapojen, -pakkien, -kairojen, huopatossujen ja karvalakkien vuokraus käyntiin myös. Lähtisikö Kalaneuvos mukaan, kuten muut paikalliset ovat lähteneet Vexve-areenaan?
   Kiitän jo etukäteen huumorintajuttomuuteen kuolevien kommenteista.

Jätä kommentti