Nyt kelpaa polskia! – Suuren suosion saavuttanut Pororannan laituri täydentyi

Kuva Pororannan matkalaiturista: Sastamalan kaupungin liikuntapalvelut.

Sastamalan kaupungin liikuntapalvelut tiedotti Facebookissa torstaiaamuna ratamerkkien ilmestymisestä Pororantaan.

Suuren suosion saanut ja paljon kiitosta kerännyt Pororannan uusi matkauimalaituri on täydentynyt ratamerkeillä, jotka erottavat “uimakaistat” toisistaan.

Liikuntapaikoista vastaavat tekivät torstaina mieluisen huomion: hanhia ei rannalla näkynyt.

“No nyt kelpaa Pororannassa polskia! Hanhia on muutamina aamuina rannassa näkynyt, mutta tänään ei ollut. Pidetään peukkuja, että eilen asennetut köydet ja kelluvat ratamerkit pitävät hanhet jatkossakin pois rannalta”, liikuntapalvelut kirjoitti Facebook-päivityksessään.

Aiemmin kesällä rannan hanhiongelmaa Alueviestille kommentoinut liikuntapaikkamestari Jari Aho toivoi köysistä ja ratamerkeistä helpotusta asiaan. Köydet kun katkaisevat hanhien laskeutumisreitin poukamaan, ja saattavat tehdä siitä hanhille vähemmän mieluisan paikan.

Jätä kommentti