Sastamala myi Heikkilän toimintakeskuksen

Sastamalan kaupunginhallitus päätti myydä Heikkilän toimintakeskuksen.

Ostaja on Elämäntarkoitus Oy ja kauppahinta 220 000 euroa.

Tilakeskuksen johtokunta päätti marraskuussa vastoin esittelijän ehdotusta, ettei Heikkilän toimintakeskuksesta saatua tarjousta hyväksytä. Kaupunginhallitus otti asian joulukuussa käsiteltäväkseen ja jätti sen tuolloin pöydälle jatkovalmisteluja varten. Myynnistä hallitus päätti maanantai-iltana yksimielisesti.

LUE MYÖS: 

  • Kommentti

    Niinpä siinä sitten kävi. Kannattiko lopettaa silloin noin 3 vuotta sitten? Paljonkohan on kulunut ylläpitokustannuksiin tyhjinä vuosina. Kun näillä syrjäkylilläkin on vielä elämää Sastamalassakin ja sellaista nostalgista mielipahaa toi koko lopettaminen kaikille täällä kauempana. Mutta hyvä , kun hienonniminen firma on ostanut koko paikan, siitä saa kauniin miljöön ja se on jo kaunis ympäristö. Näin entisenä suodenniemeläisenä sekä ent. sastamalaisena voin kommentoida, että kaikkea ei kannata maaseudulta myydä, tuo Heikkilä nyt oli jo eri asia. Ikääntyneet ihmiset kesällä sitä miettivät, että kunpa olisi edes Heikkilä minne sitten voisi mennä ”lopuksi” aikaa!!

  • tuntematon

    30000 – 40000 €/ vuosi ylläpitokustannukset. Ostajana hienonniminen firma, mutta tulevaisuus näyttää kuinka lopulta käy.

  • Nimetön

    Tämä on ilmeisesti elämänhallinnan erikoisosaamisen yhtiö. Salli saa aihetta tohtorin väitökseensä.
    Sallillehan maksetaan palkkaa Sastamalassa, parin hoitajan verran vuodessa, elämänhallinnasta.

  • Nimetön

    Tuohan on hyvää liiketoimintaa. Parhaita asiakkaita ovat tulottomat. Sastamalan sosiaalihuolto maksaa vuokrat ja muun elämisen. Eihän tuonne kukaan työssä käyvä mene asumaan.
    Rannasta saa yli puolet kauppahinnasta,eli ei jää paljoa pääomaa kiinni.
    Kokoomus on tunnetusti yrittäjien asialla.

Kommentointi ei ole käytössä.