Neste Häijää laajentaa – Hesburger auki juhannukseksi

Venla Tammisalo ja Eerika Linnala työskentelevät muutostöiden keskellä. Yrittäjä Juha Jokinen kertoo töitä tehtävän mahdollisimman paljon yöllä, jotta asiakaspalvelu ei häiriintyisi.
Venla Tammisalo ja Eerika Linnala työskentelevät muutostöiden keskellä. Yrittäjä Juha Jokinen kertoo töitä tehtävän mahdollisimman paljon yöllä, jotta asiakaspalvelu ei häiriintyisi.

Vaikka taantuma kurittaa, uivat Neste Häijään yrittäjäveljekset Juha ja Janne Jokinen vastavirtaan. Huhtikuussa alkaneet laajennustyöt etenevät rivakasti, ja huoltamomyymälän toiseen laitaan rakennettavan Hesburgerin on määrä aueta juhannukseen mennessä. Pikaruokaravintola sijoittuu Häijääntieltä katsottuna rakennuksen oikeaan päätyyn, missä aiemmin on sijainnut mm. pankkiautomaatti. ”Lisäksi takatiloja on remontoitu ja laajennusta tehdään myös toiseen päähän, jotta asiakaspaikkoja saadaan lisää”, Juha Jokinen kertoo.

Syksyn kuluessa tontille kohoaa uusi autonpesupiste halleineen ja markkinoiden parhaine pesureineen. Jokisen mukaan tontille on tulossa vielä Majavan Outlet-myyntikin. ”Pihalle tulee peräkärryjä riviin. Lähialueen yrityksinä tuemme näin toistemme toimintaa.”

Euromääristä Jokinen ei halua puhua, mutta mainitsee investointien olevan mittavat. ”Ajatuksia laajennuksen suhteen on ollut jo kauan, mutta lopulta kaikki on tapahtunut nopeasti. Päätökset lyötiin lukkoon joulun tienoilla. Kiinteistö on nyt kooltaan vajaat 700 neliötä, laajennuksen myötä se kasvaa 500:lla neliömetrillä. Uudet palvelut tulevat kasvattamaan myös henkilökunnan määrää. Töitä tehdään paljon yöaikaan, jotta asiakaspalvelu ei häiriintyisi”, Jokinen sanoo.

Urakoitsijana toimii Rakennusurakointi T. Myllymäki Oy Vammalasta.

Lue lisää laajennuksesta Alueviestistä 21.5.

 

 

 

  • Nimetön

    yt uutisia onkis saatu lukea jo ihan liikaa , lisää tälläistä!! Onnee !

  • Nimetön

    aina valitetaan ettei rakenneta sastamalan pohjois puolelle! nyt tapahtuu kun juusola olis vielä saatu hel…… ely keskus

  • Nimetön

    juustola sopisi nesteenkin yhteyteen! Tois varmasti lisää kävijöitä kummallekin.

  • Nimetön

    kolmas hese tyrväälle! ollaan ainakin jossain parempia kun huittislaiset 🙂

  • Nimetön

    häijään neste. on kotipizza ja nyt hese niin ja lounasruokaa mitäs vielä sinne keksistään

Kommentointi ei ole käytössä.